Aktiviteter

Her kan du læse om alle aktiviteterne der afvikles i forbindelse med

fejringen af 50 års jubilæum i Kvik 70

Håndbold på tværs
Dato: Lørdag den 30 maj 2020
Sted: Roager Stadion
Tidspunkt: 14.00 - ?
Alle kan være med uanset alder og træningstilstand. Vi spiller på tværs af aldersgrupper og inddeler i hold på dagen. Mulighed for hyggelig 3 halvleg med gode historier på ”Kirkeby Kro” i teltet.


Fodbold på tværs
Dato: Lørdag den 30 maj 2020
Sted: Roager Stadion
Tidspunkt: 13.00 - ?
Kom og deltag når vi spiller fodbold på tværs af aldersgrupper. Alle kan være med uanset niveau eller erfaring. Holdene sammensættes så man spiller mod jævnaldrene inden for samme årti på 5-mandsbaner. Mulighed for hyggelig 3 halvleg med gode historier på ”Kirkeby Kro” i teltet.


Gymmastikopvisning
Dato: Lørdag den 30 maj 2020
Sted: Roager Stadion
Tidspunkt: 14.00 - ?

Gymnastikken har gennem mange år været et kendetegn for KVIK 70.
I midten af 1960erne flyttede en yderst energisk familie til Roager. De bar gymnastikken i deres hjerter og underviste flere gange om ugen børn og voksne. Familien var Jytte og Hans Henning og sønnen Jan Sørensen.
En ny epoke begyndte i Roager. De fleste - med respekt for sig selv - skulle prøve at lave rytmisk gymnastik til klavermusik, som Jytte selv spillede på. Der var mange gymnaster og hold, så Jytte sørgede for at udvikle nye instruktører, som kunne være behjælpelige. Det var dog svært at nå hendes niveau.
Glæden ved gymnastikken voksede og kunne ses på medlemstallet. Den havde på et tidspunkt flere medlemmer end fodbold- og håndboldafdelingerne. Gymnastikudvalget kunne således "låne penge ud" til fodboldafdelingen, når der skulle ansættes en "dyr" træner.

Gymnastikafdelingen har i dag fulgt med udviklingen, takket være interesse, opbakning og ildsjæle. Op gennem årene har der været tilbud som ballstik, zumba, aerobic, callanetics, spring  og m/k hold. I dag er der tilbud som:
Rygtræning - smarttræning - motion under åben himmel - børnegymnastik - spinning - cirkeltræning og yoga både for mænd og kvinder. Yoga holdene er fuldt belagte, så man skal være hurtig og opmærksom på tilmelding til nye hold, fortæller den dygtige instruktør Tove Bundesen.

I forbindelse med jubilæumsdagen vil forskellige tidligere instruktører stå for et retroprogram. Mød op til sjove træningstimer den 5. 10. og 23. maj! Nærmere information følger.

Kontakt os

Klubvej 3, 6760 Ribe 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

CVR NR.: 30323319

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes